Rafidah's FotoPage

By: Fidbeads Collections

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Wednesday, 29-Jul-2009 08:26 Email | Share | Bookmark
flora cinta

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
baju ketika pertandingan piala sulaman.baru sekarang nak letak. dah basi pun malu sebenarnyer nak tayang. berbanding dengan kakak2 beader yang lain, ape la sangat design fid ni ape pun thanks untuk kakak2 yang banyak bagi sokongan kat fid xspecialy kak izan beauty, umi pepari, kak fariha glamstarz, kak nora, kak izan72 dan yang lain.

[quote]
glamstarz - hehe..ni sume gambar dh basi la
kak izan - insyaallah..nanti ada masa fid lepak kat umah akak
kak eeda - tq kak. biase je design ni nak di bandingkan dengan beader2 yang len
eja - huhuhu...sebenornyer fid ni bute it fid terlupe camne nak besokan gambo la.. cikgu umi dh lari g kl....x abis menuntut lg ni..
yan - design2 awak lagi cantik la..


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net