Rafidah's FotoPage

By: Fidbeads Collections

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  [2]  3  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 29-Jul-2009 05:06 Email | Share | | Bookmark
x tau nak letak nama ape daa

 
 
 
View all 4 photos...
design baju ni memang simple coz kehendak tuannyer n ikut budget dia la. poning pale pk nak wat cam ne la. pk punye pk ini la hasilnye dan tuannyer pn berpuas hati


Thursday, 23-Jul-2009 04:53 Email | Share | | Bookmark
koleksi lame

 
 
 
View all 4 photos...
baju2 ni dah lame wat tapi baru nk ltk kat fp ni. dah berkulat gambo2 ni kat dalam kamera agaknyer


Friday, 3-Jul-2009 07:24 Email | Share | | Bookmark
Ungu Lavender

 
00:00
 
00:00
 
00:00
View all 10 photos...
Hehehe...x tau nak letak nama per, tibai je la ni baju nikah kawan kepada kawan fid. bape banyak kawan daaa tuan punyer baju bagi tema purple kaler dan x nak heavy sangat. Inilah hasilnya.. Wisau jugak takut dia x puas ati tapi respond yang di beri alhamdulillah.... dengar cite dari kawan fid, ramai mak andam tanye fid amik tempahan lagi x?


Saturday, 23-May-2009 12:26 Email | Share | | Bookmark
pengumuman

salam. thanks kat sume yg terjenguk fp fid. fid mintak maaf banyak2 coz wat masa ni fid x dapat update fid nyer fp. poblem nk g cc coz fid kene berenti keje jd dah xleh nak bukak fp selalu. dulu leh m'gondam pc opis insyaallah, fid akan usahakn untuk updet fp ni


Wednesday, 8-Apr-2009 10:54 Email | Share | | Bookmark
fresh rose

 
00:00
 
00:00
 
00:00
View all 4 photos...
design ni simple je coz fid wat g opis. kaler yang dipilih pn berdasarkan tona kaler baju. menggunakan teknik tali air untuk batang dan manik beras sebagai daun


[<<  <  1  [2]  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net