Rafidah's FotoPage

By: Fidbeads Collections

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 29-Jul-2009 08:26 Email | Share | | Bookmark
flora cinta

 
 
 
View all 11 photos...
baju ketika pertandingan piala sulaman.baru sekarang nak letak. dah basi pun malu sebenarnyer nak tayang. berbanding dengan kakak2 beader yang lain, ape la sangat design fid ni ape pun thanks untuk kakak2 yang banyak bagi sokongan kat fid xspecialy kak izan beauty, umi pepari, kak fariha glamstarz, kak nora, kak izan72 dan yang lain.

[quote]
glamstarz - hehe..ni sume gambar dh basi la
kak izan - insyaallah..nanti ada masa fid lepak kat umah akak
kak eeda - tq kak. biase je design ni nak di bandingkan dengan beader2 yang len
eja - huhuhu...sebenornyer fid ni bute it fid terlupe camne nak besokan gambo la.. cikgu umi dh lari g kl....x abis menuntut lg ni..
yan - design2 awak lagi cantik la..


Wednesday, 29-Jul-2009 06:29 Email | Share | | Bookmark
sweet rose

 
 
 
View all 6 photos...
baju yang ditempah oleh kawan fid, ifa. dia request nak design yang comel n berwarna-warni tetapi mesti soft kaler. lepas siap rase cam tengok kek lak bunge2 tu sebijik cam bunge aising


Wednesday, 29-Jul-2009 06:17 Email | Share | | Bookmark
matahariku iii

 
 
 
View all 5 photos...
baju yang ke-2, masih design yang sama. kali fid gunakan manik kaler hitam sbb x tau nak letak kaler pe sebenarnye. kaler baju ni terang bebenor


Wednesday, 29-Jul-2009 05:46 Email | Share | | Bookmark
matahariku ii

 
 
 
View all 4 photos...
masih bertemakan bunge matahari gak coz tuan punyer baju berkenan sangat dengan bunge tu tapi untuk kali ni dia suruh wat design yang simple je...2 pasang baju dia bagi kat fid untuk design matahariku


Wednesday, 29-Jul-2009 05:46 Email | Share | | Bookmark
matahariku

 
 
 
View all 8 photos...
dapat ilham ketika bangun tido adik fid terkejut tengok pagi2 buta fid dah menjaet nk wat cam ne, dah idea datang masa tu gak. saje letak nama matahariku coz sebijik cam bunge matahari. walaupun simple je tapi rasa cam cute lak hehehe...perasan lak

[quote]
glamstarz - hehe..segan lak orang expert nk tiru design kite
eja - tq


[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net